Palvelut

Asiakas määrittää aina kriteerit lopputuotteelle, oli sitten kysymyksessä ravintola-astiasto, sisustusesineistö, liikelahjat, korut tai muut keraamiset tuotteet. Minun tehtävänä on sovittaa asiakkaan tuotteelle asettamat vaatimukset tuotantoon ja  eri valmistuksen vaiheisiin, jotta voimme kumpikin olla tyytyväisiä lopputulokseen. Valmistustapa ja pinnoitteet valitaan yhdessä asiakkaan kanssa kokonaisuus huomioiden.

Vahvuutenani tuotteiden sarjavalmistuksessa on laaja-alainen valutekniikoiden tunteminen. Valulle ominaista ovat valmistettavien muotojen rajaton vaihtelevuus. Jotta kokonaisuus olisi hallittavissa, testaan ja kehitän jatkuvasti sekä massoja että niille tulevia pinnoitteita. Käytössä on sekä kivitavara että posliinimassat, jotka ovat jo tuotannossa vuosien saatossa testattuja ja erittäin toimivia vaikeidenkin valujen toteuttamiseen.

Kaikissa projekteissa kartoitan tuotteelle tulevat käyttökriteerit toiminnan pohjaksi. Vaikka valmistustekniikka onkin sama, vaatii kukin tuote aina perinpohjaisen perehtymisen ja ennakoimisen koko tuotantoprosessin läpi suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen.

Tarvitsetpa valmistajaa yhdelle mallituotteelle koemarkkinointiin, tarjousta yrityslahjoille tai tukkuerän valmistusta maailmanvalloitukseen – ole yhteydessä! Teen sinulle tarjouksen nopeasti, joka on myös sinulle kustannustehokas.

Esimerkkejä projekteista

Alla oleviin projekteihin tutustumalla saat hieman käsitystä siitä, missä olen ollut mukana vuosien saatossa.

MyJemma

 

mallikuvaJPlle.jpg

MyJemma Oy:lle teemme keraamisten elämyskorujen pohjat. Elämyskoru on digitaalinen medaljonki, jonka sisään voi taklkentaa kuvia ja videoita. Tutustu uniikkiin korukonseptiin heidän verkkosivuilla.

Suku Park -tableware collection

Uusinta tuotantoa on Suku Parkin suunnitteleman ohuempaakin ohuemman läpivärjätyn posliiniastiaston valmistaminen. Tuotteet on valmistettu niin, että ulko -ja sisäpuoli ovat erivärisiä tai tuote on yksivärinen ja rei`itetty. Esineiden lasitetuista rei`istä valo kuultaa läpi. Tuotesarjaan kuuluu toistakymmentä tarjoiluun ja kattaukseen liittyvää astiaa. Tutustu valmiina oleviin tuotteisiin verkkokaupassani.

KIND for dogs


Kuva: Katja Lösönen

Valmistan Kindin ”Ole hyvä” -koiran keraamiset ruokakulhot. Sarjaan kuuluu kolme eri kokoista kulhoa kuudessa eri värissä.

Crea Iloa

Crea Iloa Oy:lle tuotannossa on keraamisten korujen korupohjat. Korujen mallit ja värivalikoima kokonaisuudessaan löytyvät heidän sivulta ja verkkokaupasta.

Plastex

Plastexille olen toteuttanut Eero Aarnion suunnitteleman Kotivalo kynttilänjalan. Kotivalo kynttilänjalassa voit polttaa tuikkuja ja kääntämällä jalan ylösalaisin voit käyttää pitkiä kynttilöitä. Lisäksi tuotannossa on Eero Aarnion Plastexille suunnittelemat pippuri -ja suolasirottimet.

Kaffika

Kaffikalle olen valmistanut Sommelier Cup -sarjan posliinisia kuppeja. Sarjasta löytyy kolme kahvikuppimallia asetteineen: Brygg, Cappuccino ja Espresso. Tuotteet saatavilla verkkokaupastani ja myymälästä Lapinlahdelta.

Saurum

Saurumille olen valmistanut Eero Aarnion suunnitteleman keraamisen Lumoava-sarjan korupuun. Korupuuta valmistetaan useissa eri väreissä. Katso tästä kaikki mallit.

Basecamp Oulanka

Basecamp Oulangassa toimivalle ravintolalle olen suunnitellut ja valmistanut Karhunkynsi-astiaston. Astiastoon voit tutustua tarkemmin verkkokaupassa.